Ons aanbod

Keukens

Bezoek ons eens in Zingem om na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen met he t plaatsen van keukens op maat. Wij plaatsen zowel keukens bij renovatieprojecten als in een nieuwbouw. Ook de stijl kan helemaal aangepast worden naar uw smaak.

Maatkeukens

Koken is de afgelopen tijd alleen maar belangrijker geworden. Investeer daarom tegen een betaalbare prijs in een keuken waar u zich goed in voelt. Als bedrijf gespecialiseerd in maatkeukens kunnen wij hier perfect bij helpen. U krijgt een ongeziene kwaliteit tegen de beste prijzen.

Maatkasten

Het is geen overbodige luxe om voldoende kasten en opbergruimten te hebben. Laat u verrassen door de maatkasten die wij voor u kunnen bouwen in ons atelier te Zingem. U zal meteen verschillende hoeken in uw woning ontdekken waar een kast op maat veel diensten voor u zal bewijzen.

Dressing

Wij kunnen uw dressing alle comfort laten meegeven die u wenst. Het is voor ons geen probleem om bijvoorbeeld lades op de juiste grootte te voorzien om uw kleinere kledij of accessoires in weg te leggen. Daarnaast maken wij voldoende hangruimte om uw broeken, jassen of jurken zonder kreuken in de kast te kunnen hangen.

Badkamermeubelen

Waar vindt u het best passende meubel om in uw badkamer te plaatsen? Het moet de juiste afmetingen hebben en het moet mooi samen gaan met de uitstraling van de badkamer zelf. Eén antwoord, bij AP Construct in Zingem. Wij maken alle badkamermeubelen op maat voor dagelijks gebruik.

Onze merken

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van de producten, vandaar dat wij enkel samenwerken met die merken die voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitseisen. Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod van merken die wij aanbieden aan een voordelige prijs.