Keukens

Keukens op maat is één van de vele specialiteiten van ons bedrijf in Zingem.

De keuken is de laatste jaren meer en meer de plaats geworden waar mensen samen komen en leven in huis. Daarom is het mooi meegenomen dat u over een keuken beschikt die helemaal is afgesteld naar uw zin.

Bezoek ons eens in Zingem om na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen met het plaatsen van keukens op maat. Wij plaatsen zowel keukens bij renovatieprojecten als in een nieuwbouw. Ook de stijl kan helemaal aangepast worden naar uw smaak.

Wanneer u de zoektocht start naar een keuken bent u altijd bij ons welkom met uw plannen. In overleg met u zullen wij u enkele voorstellen doen die het best bij uw situatie passen. Hebt u nog geen idee welke richting het uit moet gaan, dan maken wij gerust tijd vrij om tot bij u te komen. Na het bekijken van de ruimte en de inrichting zetten wij voor u enkele mogelijkheden op papier.

Daarna is het nog steeds aan u om te kiezen uit verschillende modellen, kleuren en stijlen. Voor onze keukens op maat staan wij sterk met volledige afwerkingen. Kies daarom uit onze elektronische apparaten die u wil voorzien in de keuken.

Met onze firma in Zingem kunnen wij alle merken van apparaten plaatsen. Als uw keuken klaar is, zal onze plaatsingsdienst na het maken van een afspraak de keuken komen plaatsen zoals afgesproken met een aantrekkelijk keukenblad.

Een handige keuken is dichtbij dankzij ons:

  • keuze uit vele mogelijkheden
  • alle soorten stijlen en kleuren beschikbaar
  • voor een strak uitzicht of met een motief
  • eigen plaatsingsdienst

Bel ons nu voor een keuken op uw maat.