Maatkeukens

Ontdek onze maatkeukens

Keukens zijn de laatste jaren fel geëvolueerd. Het is een plaats in onze woning waar we steeds meer tijd in doorbrengen. Koken is de afgelopen tijd alleen maar belangrijker geworden. Investeer daarom tegen een betaalbare prijs in een keuken waar u zich goed in voelt.

Als bedrijf gespecialiseerd in maatkeukens kunnen wij hier perfect bij helpen. U krijgt een ongeziene kwaliteit tegen de beste prijzen.

Wij bouwen aan de keuken die u voor ogen heeft. Een leuke trend die zich al een tijdje doorzet zijn de keukeneilanden. Wanneer u voldoende plaats hebt dan is dit een mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden. Dankzij een keukeneiland kan u langs verschillende zijden aan uw keuken staan. Het is eveneens een optie om zo een open keuken te creëren waardoor u tijdens het ontvangst van gasten nooit alleen in uw keuken staat tijdens het koken.

Wenst u uw keuken te renoveren, ook dan zit u goed bij ons. Naast het installeren van maatkeukens zijn wij vanuit Zingem uw partner in het vernieuwen van een bestaande keuken.

Wij kunnen delen van de keuken vervangen. Als u vindt dat de binnenkant van de keuken nog goed dienst doet dan kan u bij ons nieuwe keukendeuren bestellen. Na de plaatsing zal uw keuken er weer helemaal als nieuw uitzien.

Maak van uw keuken een aangename plaats met onze medewerking:

  • keukens op maat
  • in alle stijlen en uitzichten
  • geplaatst door onze eigen dienst
  • alle types zoals keukeneilanden
  • volledige afwerking met waterkranen en elektrische toestellen 

Maak een afspraak met ons om de gewenste keuken in uw woning te voorzien