Dressing

Dankzij onze dressing op maat voor de regio Zingem hangt uw kledij steeds kreukloos in de kast

Laat een eigen dressing maken om al uw kledij op te bergen. U hoeft hierbij niet aan grote slaapkamers of aparte ruimten te denken want wij maken uw dressing op maat. Als u besloten heeft om een dressing te laten plaatsen, bel ons voor het maken van een afspraak.

Wij komen naar u om een dressing uit te tekenen aan de hand van uw beschikbare ruimten.

Wij kunnen uw dressing alle comfort laten meegeven die u wenst. Het is voor ons geen probleem om bijvoorbeeld lades op de juiste grootte te voorzien om uw kleinere kledij of accessoires in weg te leggen. Daarnaast maken wij voldoende hangruimte om uw broeken, jassen of jurken zonder kreuken in de kast te kunnen hangen. Ook een handige plaats om uw schoenen te zetten, wordt voorzien in uw dressing op maat.

Vanuit Zingem komen wij tot bij u voor het plaatsen van de dressing zelf. Na onze werken kan u meteen gebruik maken van de dressing. Wij kunnen deze kasten maken in de meest uiteenlopende materialen. 

Ook de stijl kan heel hard variëren van een moderne look tot cottage-achtig uitzicht. Bij de afwerking houden wij gerust rekening met het plaatsen van bijpassende trekkers of het installeren van een spiegel.

Bijna iedere slaapkamer kunnen wij uitrusten met een dressing:

  • uitgewerkt in de slaapkamer of in een andere kamer
  • op maat van uw noden
  • eigen plaatsingsdienst
  • keuze uit verschillende materialen
  • tegen een betaalbare prijs

Vraag nu aan ons de voorwaarde voor de dressing die u altijd al wou hebben.