Maatkasten

Onze maatkasten zullen uw opbergvraagstuk snel oplossen met onze diensten vanuit Zingem

Een eenvoudig opbergsysteem kan het u makkelijk maken bij het opruimen van uw kamers. Het is geen overbodige luxe om voldoende kasten en opbergruimten te hebben. Laat u verrassen door de functionele maatkasten die wij voor u kunnen bouwen in ons atelier te Zingem.

U zal meteen verschillende hoeken in uw woning ontdekken waar een kast op maat veel diensten voor u zal bewijzen.

Voor ons is iedere kast anders. Wij maken alles op maat voor de toepassing en ruimte die u ons aangeeft. Breng structuur in uw berging door gebruiksvriendelijk kasten te laten maken. Of voorzie uw bureau van hedendaagse kasten zodat uw werk alleen maar gestimuleerd wordt. 

Met onze kasten kan u de zolder eveneens een gebruiksvriendelijke bestemming geven door maatkasten te laten plaatsen onder bijvoorbeeld een hellend dak waar u anders een verloren ruimte hebt. Het zijn maar enkele opties die wij u als schrijnwerkerij in Zingem aanreiken.

De kasten worden trouwens volledig naar uw zin gemaakt. We kunnen onder andere werken met laminaat, eik, foliedeuren of melamine.

Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, deurgrepen en sloten om de kasten helemaal af te werken naar uw persoonlijke wensen. Wij komen uiteraard de kasten bij u thuis plaatsen met een nette afwerking.

Praktische kasten voor uiteenlopend gebruik vindt u bij ons:

  • gemaakt uit verschillende materialen
  • op maat
  • door ons geplaatst
  • tegen betaalbare prijzen
  • gedetailleerde afwerking

Berg speelgoed of andere hobbyonderdelen vlot op door ons nu te contacteren voor een kast op maat.